Noben kandidat ni zadovoljil nadzornikov!

Postopek izbire novega direktorja Komunale Radgona d.o.o. bodo ponovili

Medtem, ko se mag. Zlatko Erlih počasi poslavlja, saj odhaja v pokoj, je Nadzorni odbor Komunale Radgona, tik pred koncem leta 2019 skušal izbrati njegovega naslednika na čelu omenjenega občinskega podjetja, ki skrbi praktično za vse dejavnosti povezane s komunalo v občini Gornja Radgona. Toda člani NO (dr. Peter Kralj – predsednik ter člana Robert Žinkovič in Mitja Ficko) niso uspeli v svoji nameri. Na uradni razpis so se sicer prijavili štirje kandidati, ki so izpolnjevali razpisne pogoje. Pozneje so se nadzorniki odločili za izbiro med dvema kandidatoma, po naših zanesljivih informacijah je eden iz Gornje Radgone, drugi iz občin Selnica ob Dravi. Ko sta oba predstavila svojo vizijo in strategijo, ki v vedno bolj zapletenih ekoloških trendih, terja veliko znanja in inovativnosti, se je NO odločil, da noben ne izpolnjuje teh pogojev. Zato novega direktorja Komunale Radgona d.o.o. niso izbrali.

Odločili so, da bo na čelu podjetja, ki je v 100 % lasti občine Gornja Radgona, do 31. marca 2020 ostal aktualni direktor, mag. Zlatko Erlih. V tem času, do konca februarja, bodo skušali izbrati novega prvega moža družbe z omenjeno odgovornostjo, ki bo 21. junija 2020 obeležilo 15-letnico odkar je bila ustanovljena, saj ja prav 21.6.2005 bila vpisana pri registrskem organu – Okrožnem sodišču v Murski Soboti.

One thought on “Noben kandidat ni zadovoljil nadzornikov!

  1. Totalna kriza in razvrednotenje temeljnih ekonomskih ter lokano-političnih načel in vrednot!
    Evropa da denar, lokalna politika pa se norčuje iz občanov …
    Radgončani vprašajte se, zakaj že tretje leto plačujete v istem skupnem sistemu kar tri krat dražjo ceno vode kot jo plačujejo v posameznih drugih občinah sistema C???
    In vi ste lepo tiho, mirni, vdani …?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: