Lidl Slovenija danes odprl novo, 58. trgovino!

V novi trgovini, poleg Ormožanmov in okoličanov, kupci tudi iz sosednje Hrvaške

Mednarodno trgovsko podjetje Lidl Slovenija je danes v Ormožu odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 58. Lidlova trgovina v Sloveniji. V trgovini je poleg izvrstne ponudbe Lidlovih izdelkov kupcem na voljo tudi kavomat Lidl TO GO z okusno Fairtrade kavo. Ob otvoritvi trgovine so v Lidlu Slovenija tradicionalno predali tudi donacijo, s 500 EUR so podprli Rdeči križ Slovenije, Območno združenje Ormož. V Lidlu Ormož šteje ekipa 15 zaposlenih. Nova trgovina ima 1100 kvadratnih metrov prodajne površine, kupcem pa je na voljo široka ponudba več kot 1800 kakovostnih Lidlovih izdelkov. Široki nakupovalni prostor in širši hodniki omogočajo lažje nakupovanje, kupci pa se bodo razveselili tudi podaljšanih blagajniških pultov za udobnejši nakup. Na voljo je 135 parkirnih mest, od tega 7 za invalide in 3 za družine, v udobno nakupovanje pa so na voljo tudi invalidski in otroški nakupovalni vozički. Pred trgovino je voljo prostor za kolesa in pse. Kupci bodo lahko nakup zaključili z okusno kavo Lidl TO GO.

Lidl Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet (www.boljsi-svet.si) deluje humanitarno tudi na lokalnem področju. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvali lokalni skupnosti in izbrani lokalni organizaciji preda donacijo za pomoč ljudem v stiski. Ob odprtju nove trgovine v Ormožu so Rdečemu križu Slovenija, Območnemu združenju Ormož predali donacijo v višini 500 EUR kot pomoč njihovim socialno ogroženim članom. Lidl Slovenija sicer ima 58 trgovin in več kot 1.800 zaposlenih, na slovenskem trgu pa posluje od leta 2007. Je del mednarodne Skupine Lidl, ki je trenutno prisotna v 32 državah po svetu in ima skupaj več kot 10.800 trgovin v 29 državah po svetu ter zaposluje približno 287 tisoč ljudi.

Kot pravijo v podjetju, v središče svoje dejavnosti vedno postavljajo kupce. Držijo se preprostega načela: ponujajo najvišjo kakovost po ugodnih cenah in želijo s ponudbo več kot 1800 izdelkov lastnih in uveljavljenimi blagovnih znamk zadovoljiti vsakdanje potrebe vsake družine. Ustvarimo boljši svet je trajnostna pobuda Lidla Slovenija, s katero želijo s pozitivnim zgledom k ustvarjanju boljšega sveta spodbujati tudi svoje zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Vsako leto sodelujejo z več kot 250 organizacijami s področja izobraževanja, kulture, športa ter humanitarne pomoči ljudem in živalim. K najpomembnejšim poslovnim odločitvam dosledno prištevajo tudi odgovornost do okolja, in sicer s čim bolj optimalnim načrtovanjem logističnih poti, z varčnejšo razsvetljavo v svojih poslovalnicah, z doslednim ravnanjem z odpadki in z oblikovanjem ukrepov za zmanjševanje zavržene hrane.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: