petek, 3 aprila, 2020

Pomurski sejem razpisal natečaj, najboljše pa bodo razglasili avgusta prihodnje leto

Ne glede na to, da bo 22. Mednarodni sejem embalaže, tehnike pakiranja in logistike INPAK šele med 22. in 27. avgustom 2020, so na Pomurskem sejmu v Gornji Radgoni že stekle aktivnosti povezane z omenjeno prireditvijo. Tako že sedaj vabijo vse izdelovalce embalaže, da dokažejo izvirnost, skrb za zaščito vsebine, potrošnika in narave, tehnično dovršenost ter odličnost vizualne identitete njihove embalaže, da se prijavijo na strokovno ocenjevanje za 38. Slovenski Oskar za embalažo! K sodelovanju na natečaju, ki poteka pod pokroviteljstvom Gospodarske zbornice Slovenije, so tako vabljeni oblikovalci, izumitelji, konstruktorji, proizvajalci in uporabniki embalaže. Prijavljene izdelke bo ocenila neodvisna strokovna žirija po pravilniku, ki je usklajen z evropskimi predpisi in pravilniki.

„Kriteriji žirije za podelitev nominacij in nagrad Slovenski Oskar za embalažo so podrobneje našteti v pravilniku, predvsem pa so to: izvirnost, inovacija, zaščita vsebine (varnost in higiena izdelka), trajnostni vidiki embalaže in njene proizvodnje, praktičnost uporabe, estetika, tržna komunikativnost ter skladnost med izdelkom, embalažo in tržnim sporočilom. Zato vse zainteresirane vabimo, da prijavite izdelke na ocenjevanje v skladu s pravilnikom, in sicer do 27. marca 2020. Ob tem je 16. april 2020 rok za dostavo vzorcev na naslov: Pomurski sejem d.o.o., Cesta na stadion 2, 9250 Gornja Radgona. Strokovno ocenjevanje prijavljenih izdelkov in stvaritev bo potekalo v maju 2020“, pravi predsednik uprave Pomurskega sejma Janez Erjavec.

Slovesna razglasitev rezultatov in podelitev priznanj „Slovenski Oskar za embalažo 2020“ bo na 22. Mednarodnem sejmu embalaže, tehnike pakiranja in logistike INPAK od 22. do 27. avgusta 2020. Ta bo potekal na Pomurskem sejmišču v Gornji Radgoni hkrati z 58. mednarodnim kmetijsko-živilskim sejmom AGRA, ki velja za najpomembnejši panožni sejem v tem delu Evrope. Na posebni razstavi v okviru sejmov bodo predstavljeni vsi sodelujoči izdelki, ki si jih bo lahko ogledalo blizu 120.000 obiskovalcev! Za dodatne informacije je zainteresiranim na voljo Miran Mate, projektni vodja Pomurskega sejma, na telefon: 041 263 107, ali e-mail: miran.mate@pomurski-sejem.si

Tags: , ,

0 Comments

Leave a Comment

error: