torek, 7 aprila, 2020

V Evangeličanskem domu Bodonci se vedno nekaj dogaja

Podobno kot praktično vse leto, v Evangeličanski cerkveni občini Bodonci, katero vodi priljubljeni duhovnik Simon Sever, niti v tem adventnem času ne počivajo. Poleg kulturnih in družabnih dogodkov so tukaj tudi nekatere druge prireditve, katerih se vedno udeležuje veliko vernikov in drugih občanov. Tako Evangeličanska cerkvena občina Bodonci, med drugim, vabi vsak četrtek v adventnem času, ob 9.00 uri, v Evangeličanski dom Bodonci, na jutranje pobožnosti – Zorjenice (jutranje maše v adventu op.p.), po končani pobožnosti pa vedno sledi še skupni zajtrk in prijetno druženje.

Ob tem, kot nam je povedal duhovnik Simon Sever, Evangeličanska cerkvena občina Bodonci in Center za krepitev zdravja Murska Sobota pripravljata to nedeljo, 8. decembra, ob 10.00 uri,

v Evangeličanski dom Bodonci, delavnico »Zdrave življenjske navade in gibanje«. Delavnico bo vodila Katja Lebar, dipl. med. sestra iz CKZ Murska Sobota. Na delavnico so predvsem poavabili otroke in starše, a veseli bodo obiska tudi drugih vernikov in krajanov!