Skip to content

Bakos.si

V preizkušnji mi bodi blizu, Gospod

Izšla je nova knjiga, avtorja Boža Rustja, V preizkušnji mi bodi blizu, Gospod, četrta v zbirki Zgodbe za dušo, nova serija. V času, ko smo vsi v preizkušnji epidemije bo dobrodošlo branje. Knjiga je lahko tudi lepo darilo zlasti ob bližajočem se Miklavžu in božiču.

Kako se soočiti z neuspehom? Ali obstaja zdravilo za žalost? Lahko trnjeva krona prikliče nasmeh na obraz? Knjiga Zgodbe za čas trpljenja in preizkušnje ne prinaša preprostih odgovorov, a v bralcu krepi zavest, da stvari vendarle niso vedno tako tragične, kot se zdijo. Ob prebiranju te knjige boste našli tolažbo in spodbudo. Tudi če ju v tem trenutku ne potrebujete, vas bodo zgodbe opomnile, kako pomembno je naše prizadevanje, da se na vse to dobro pripravimo – tudi z molitvami, ki so na koncu vsakega poglavja. Da se bomo, ko pademo pod križem, lahko pobrali, okrepili in pogumno začeli znova.
Naslovi poglavij: Trpljenje nas prečiščuje; Začeti znova; Bog trpi v človeku; Najdi srečo – osrečuj druge; Biseri bolečine – Zgodbe o žalovanju in izgubi.
Sporočilo knjige V preizkušnji mi bodi blizu, Gospod nekako dopolnjuje knjiga Obrisal bo solze z njihovih oči, v kateri so zbrane zgodbe o upanju ob izgubi najdražjih in jo lahko naročite skupaj z novo knjigo.

128 strani, 11,5 x 20,5 cm, trda vezava, barvne fotografije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: