Upokojenci tudi po zimi radi „namakajo“

Več kot 30 članov DU Ljutomer z ribolovom vstopili v letu 2020

V “Novo leto 2020” so na poseben način, s prijetnim namakanjem trnkov – ribolovom pri Gezovih jamah na Moti vstopili tudi člani Sekcije ribičev pri DU Ljutomer. Kot nam je povedal predsednik Društva upokojencev Ljutomer Ciril Magdič so se tako s z ribiškim novoletnim srečanjem, nadaljevale aktivnosti ribiške sekcije njihovega društva, ki so aktivni skozi vse leto.

„Ulovljenih je bilo veliko rib, ki smo jih sproti spuščali v vodo, kajti ulov tokrat ni bil najpomembnejši, tako da rib sploh nismo tehtali, je pa bil po skupni oceni glede na velikost in število ujetih rib tokrat najboljši domačin Danilo Kranjc, ki smo ga določili za zmagovalca, ki je prejel posebno nagrado gostilne Gezove Grabe“, nam je povedal predsednik ljutomerskih upokojencev Ciril Magdič, ki je dodal, da so lep in sončen dan, v novem letu izkoristili za prijetno druženje, ko je bilo izrečenih veliko dobrih želja in prijateljskih stiskov rok.

Po tekmi so si sicer vsi udeleženci opravili malico – odlično štajersko kislo juho, katero jim je pripravil Sebastjan v gostilni Gezove jame in še dolgo v popoldan so snovali »ribiške« načrte za leto, v katero smo nedavno vstopili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: