Med desetimi ekipami najboljše MDI Radgona

Turistično društvo Majolka pripravilo tradicionalni pikado turnir

Med tem, ko so mnogi rajali in z različnimi norčijami proslavljali prihod pusta, ki naj bi pregnal zimo, drugi pa so se mastili s sladkimi krofi, so članice in člani Turističnega društva Majolka organizirali že tradicionalni pustni turnir v pikadu. Tekmovanje med društvi je potekalo na stari lokaciji v Baru pri Muri v Gornji Radgoni, nastopilo pa je 10 ekip.

Po zanimivih bojih, predvsem prijetnem druženju in zabavi, je zmagala ekipa Medobčinskega društva invalidov (MDI) Gornja Radgona, drugo mesto je osvojil gostitelj, TD Majolka, tretje pa o TD Brod na Muri iz Sladkega Vrha. Ostale ekipe so na tekmovanju za lepe pokale, zasedle četrto mesto, ne glede na to pa so zmagali prav vsi.

Ta je namreč športno – zabavni dogodek namenjen druženju in zabavi. Pripravljajo ga vsa društva in si vračajo prisotnost. „Menimo, da je ta dogodek zelo pomemben za naše društvo, saj se družimo in si delimo izkušnje in mnenja z sorodnimi društvi iz bližnje in daljne okolice“, poudarjajo organizatorji iz TD Majolka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: