Skip to content

Bakos.si

Glasujte za Vero Granfol, naj globalno učiteljico Slovenije

Izberite novo ime tedna. Glasujete lahko v spletni anketi, s SMS-sporočili s ključno besedo VAL na 1919 in v živo v ponedeljek ob 11.00 na 01/475 22 02.

Glasujte za ime tedna

  • Vera Granfol
  • Vesna Zakonjšek in Barbara Ploštajner
  • Lila Prap

Rezultati

Kanditatke so:

Vera Granfol, učiteljica na Osnovni šoli Gornja Radgona ter aktivna članica Kluba učiteljic in učiteljev globalnega učenja, ki med učnimi urami z različnimi akcijami opozarja na probleme sodobne družbe in mlade spodbuja k aktivni udeležbi v družbi. Za svoja prizadevanja je prejela nagrado za najboljšo učiteljico globalnega učenja.(Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)

Vesna Zakonjšek in Barbara Ploštajner, krajinska arhitektka in geografinja, ki sta pripravili in bdeli nad razpisno dokumentacijo 40 letne dejavnosti kozjanskega parka v Podsredi. Javni zavod je med številnimi nominacijami prejel svetovno nagrado Meline Mercouri, ki jo pod okriljem Unesca podeljujejo na področju varstva in upravljanja kulturnih krajin. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)

Lila Prap, pisateljica in ilustratorka, ki je zailustracije v avtorski slikanici Ptiči?! prejela nagrado Hinka Smrekarja. Kot so zapisali v utemeljitvi, je v svetu nasičenem s podobami dvomljive umetniške vrednosti, za dovzetne otroške duše izredno dragocena priložnost stika z zelo kakovostnimi ilustriranimi knjigami, kot so njene slikanice. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na 1919)

Za poslani SMS smo še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, so zbrane tukaj. Kako seštevamo glasove, smo zapisali v pravilih glasovanja. Ime tedna postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, s SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: