Znova je pogrešana Luna Dobaj

Mladoletnica iz Kamnice, ki je bila pogrešana že pred minulim božičem, je odšla neznano kam

Na območju Policijske uprave Maribor, ponovno obravnavajo prijavo o pogrešani osebi, ki so jo podali njeni svojci. Zato so se obrnili na medije, z željo, da bi državljani skušali odkriti mladoletno dekle, ki je mimogrede že bila pogrešana, in sicer 23. decembra lani. Tokrat, v petek, 28.2.2020, okoli 20.00 ure, je znova neznano kam odšla mladoletnica 16-letna Luna Dobaj, doma iz Kamnice pri Mariboru.

Dekle je visoko 170 cm, dolgih ravnih črnih las, vitke postave, svetlejše polti, obraz ovalne oblike, modrih oči, nosi fiksni zobni aparat (spodaj in zgoraj), oblečena je v daljšo jakno črne barve, s svetlim krznom na kapuci in hlače črne barve. Obuta je v športne copate s tigrastim vzorcem, velikost št. 39-40. Pri sebi naj bi imela osebno in zdravstveno izkaznico.

„Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200“, je sporočil Nikolaj Zrim, vodja izmene OKC PU Maribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: