Zapeljala s cestišča in končala blizu potoka

Mlajša voznica po travniku peljala še vsaj 200 metrov

  Sinoči so iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje poročali, da je ob 17.49 uri izven naselja Pertoča v občini Rogašovci prišlo do prometne nesreče. Voznica osebnega vozila je namreč zapeljala s cestišča na bližnji travnik in nasedla na brežini bližnjega potoka. Na kraju dogodka so gasilci PGD Murska Sobota pomagali reševalcem NMP Murska Sobota, odklopili akumulator na vozilu in ga izvlekli nazaj na cestišče.

Kot smo na kraju dogodka neuradno izvedeli s strani domačinov in očividcev, je v nesreči bilo udeleženo samo eno vozilo, in sicer osebni avtomobil, za volanom katerega naj bi sedela mlajša ženska. Ko je zapeljala s ceste na dovoz ene izmed bližnjih hiš, naj bi z vožnjo nadaljevala po travniku, okoli 200 do 300 metrov daleč, nato je z vozilom nasedla na brežini bližnjega potoka.

Očividci prav tako pravijo, da naj ne bi želela zapustiti avtomobila, v vozilu pa naj bi našli beli prašek. Za kakšno snov gre zaenkrat še ni znano.

Na Policijski upravi Murska Sobota so potrdili, da je voznica v Pertoči zapeljala z vozišča, a glede okoliščin prometne nesreče še zbirajo obvestila. Kraj nesreče je zavarovan, je potrdila tiskovna predstavnica murskosoboških policistov Suzana Rauš in dodala, da je bila udeleženki prometne nesreče nudena nujna medicinska pomoč…

Voznica bi lahko s svojim avtomobilom končala v potoku (Foto: Zvonko Žekš)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: