Skip to content

Bakos.si

Za vse voznike globa, za vse sopotnike pa opozorila

Znova veliko prehodov na mestu,l kjer ni uradnega mejnega porehoda

Včeraj ob 12.10 uri so imeli policisti v postopku dva državljana Hrvaške, ki sta na območju PP Gorišnica, z osebnim avtomobilom nemških registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznih dovoljenj. Policisti so voznika oglobili, sopotnici pa izrekli opozorilo.

Le dobro uro pozneje, ob 13.13 uri so na istem mestu imeli v postopku državljana Hrvaške in Avstrije, ki sta z osebnim avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznega dovoljenja. Policisti so voznika oglobili, sopotnici pa izrekli opozorilo.

Prav tako, ob 13.13 uri so na istem mestu imeli v postopku državljana BiH, ki je s osebnim

avtomobilom avstrijskih registrskih oznak, nedovoljeno prestopil državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so tudi njega oglobili.

Še ob 18.33 uri so na istem mestu imeli v postopku državljana Hrvaške, ki sta z osebnim avtomobilom nemških registrskih oznak, nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa ni imel ustreznega dovoljenja. Policisti so voznika oglobili, sopotnici pa izrekli opozorilo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: