Skip to content

Za volanom pijan in brez vozniškega dovoljenja…

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah prejeli 286 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 38 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. V Slovenj Gradcu smo zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil v času izrečenega ukrepa začasnega odvzema vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat.

V nadaljevanju poročamo o dogajanju s področja kriminalitete.

Na Prevaljah smo obravnavali poškodovanje cevi plinovoda. Do poškodovanja je prišlo pri opravljanju gradbenih del, ko je upravljalec delovnega stroja z žlico poškodoval cev plinovoda in je prišlo do uhajanja plina. Zaradi poškodovanja plinovoda je prišlo do izpada proizvodnje v več podjetjih v Mežiški dolini. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve

kaznivega dejanja poškodovanje ali uničenje javnih naprav.

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v Lovski dom v Mlačah. Storilec je ukradel menjalni denar. Dodatno škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat in treh oken.

V Tratni pri Grobelnem smo obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo. Dva moška sta v hišo poskušala vlomiti skozi vrata terase na zadnji strani hiše. Ko je lastnica slišala ropot in prišla v prostor, kamor sta vlamljala, sta pobegnila.

V Gorici pri Slivnici obravnavamo sum storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je v nenaseljeni stanovanjski hiši poškodoval vhodna vrata, dvoje notranjih vrat in dve okenski stekli.

Iz kolesarnice podjetja v elenju je neznani storilec ukradel električni skiro znamke Velociptor Trevi Plus.

Okoli 16.30 ure smo v Cerovcu pri Šmarju pri Jelšah obravnavali požar. Zagorel je gospodarski objekt velik približno 20 x 12 metrov. Ogenj je objekt v celoti uničil. Zgorelo je več krme, ogenj je uničil tudi traktor in več traktorskih priključkov. Na srečo so uspeli iz hleva rešiti vso živino. Z ogledom kraja požara bomo nadaljevali danes.

Lepo, mirno in varno sredo želimo iz Policijske uprave Celje.

Pripravila: Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje.

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: