Skip to content

Vlomili so v gostinski lokal in stanovanjsko hišo

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bil v Bakovcih obravnavan vlom v prostore gostinskega lokala. Iz blagajne odnešena manjša količina denarja. V Petanjcih je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Na Cankovi je neznanec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil. Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 5-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na Šafarskem je prišlo do požara v kurilnici starejše stanovanjske hiše. Tekom današnjega dne bodo policisti opravili ogled, ko bo ugotovljen vzrok in višina škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju Policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: