Vlomil v hišo in ukradel dve pištoli, naboje, zlato verižico…

Poleg omenjenega vloma, policisti PU Maribor obravnavali tudi hudo poškodbo dekleta ter pijanega voznika

Rače – Včeraj, v soboto, so policisti z območja Policijske uprave Maribor, tudi ko gre za kazniva dejanja, imeli kar pester delovni dan. Tako je na območju Policijske postaje Rače bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Do sedaj še neznani storilec je preiskal prostore in ukradel dve pištoli Glock 9 mm z desetimi naboji in zlato verižico. Z dejanjem je lastnik oškodovan za 2000 EUR. Policisti so opravili ogled kraja vloma in pričeli z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca.

Ob tem je inšpektor Hinko Pušnik z OKC PU Maribor poročal o še dveh odmevnejših kaznivih dejanjih, in sicer: „V Mariboru je bilo storjeno kaznivo dejanje hude telesne poškodbe. Okoli

4. ure zjutraj je pred lokalom 26 – letno oškodovanko potisnil neznanec. Padla je po tleh in se ob tem hudo telesno poškodovala. Policisti za storilcem še zbirajo obvestila. Policisti PP Gorišnica pa so ustavili 28 – letnega voznika osebnega avtomobila, pri kateremu je preizkus z alkotestom pokazal prisotnost 0,79 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje. Nadaljnji postopek sledi na okrajnem sodišču za prekrške“.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: