Skip to content

Vlom v stanovanjsko hišo zaznamoval včerajšnjo sredo

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 227 klicev, od tega 85 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali en nedovoljen prehod državne meje.

V opisanem času smo obravnavali tudi:16 kaznivih dejanj, 12 prometnih nesreč I. kategorije, 1 prometno nesrečo II. kategorije, v katerih so se 4 osebe lahko telesno poškodovale, 3 povoženja živali, 1 kršitelju cestno-prometnih predpisov smo zasegli vozilo, ki ga je vozil, 1 voznika smo pridržali do streznitve, 11 prijav kršitev javnega reda in miru, 4 na javnih krajih in 7 v zasebnih prostorih, 1 kršitelja javnega reda in miru smo pridržali do streznitve.

Izpostavljamo:

Nedovoljeno vstopil iz Avstrije

Včeraj, ob 17.45 so policisti na potniškem vlaku, ki vozi iz Ormoža v Čakovec, med mejno kontrolo na Železniškem mejnem prehodu Središče ob Dravi odkrili državljana Irana, ki je ob 8.20 na Šentilju z vlakom nedovoljeno vstopil iz Avstrije v Slovenijo. Policisti so ga pridržali in ga bodo predali avstrijskim varnostnim organom. Prejel je tudi plačilni nalog.

Vlom v hišo

Neznani storilec je včeraj, med 14.05 in 18.30, skozi pritlično okno vlomil v stanovanjsko hišo v Prihovi in iz nje odtujil zlatnino in gotovino. Materialna škoda znaša okoli 7.000 evrov.

Pripravil: Miran Šadl, tiskovni predstavnik PU Maribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: