Skip to content

Ukradel je vrtalnik, dve salami in steklenico žganja, a ga je lastnik prijel in pridržal do prihoda policistov

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 296 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, šest s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročamo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in trinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

V Celju smo včeraj obravnavali tatvino e-skiroja znamke Eko speed 10. Storilec je e-skiro, vreden dobrih 1.000 €, ukradel izpred ene od srednjih šol. Z delovišča v Paki pri Velenju je storilec ukradel dva gradbena odra, vredna okoli 1.000 €. V Dravogradu je neznani storilec iz skladišča podjetja ukradel 5 zabojev reklamnega materiala. Na mozirskem območju smo obravnavali tatvino. Storilec je iz prostorov župnišča ukradel gotovino.

V Trnovljah pri Celju je občan v stanovanjski hiši pri tatvini zalotil moškega in ga zadržal do prihoda policistov. Na kraju smo ugotovili da gre za 66-letnega moškega, ki je vstopil v nezaklenjeno hišo in si v nahrbtnik naložil akumulatorski vrtalnik, dve salami in steklenico žganja. Storilca bomo kazensko ovadili.

V Ločah smo obravnavali sum storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je poškodoval smreko, več cipres in okrasnega grmičevja.

Za konec danes še poziv občanom:

V četrtek, 5. maja 2022, ob 14.10 uri, se je v križišči Šaleške in Kidričeve ceste v Velenju zgodila prometna nesreča s pobegom med voznikom osebnega avtomobila znamke Honda in neznanim voznikom osebnega avtomobila znamke VW Golf, serije V, sive barve, registrskih številk z območja Bosne in Hercegovine. Voznik Honde je pripeljal iz smeri Šaleka in je v križišču ustavil pri rdeči luči, na levem voznem pasu, v smeri centra Velenja. Ko se je na semaforju prižgala zelena luč, je zapeljal naravnost, pri čemer mu je prednost izsilil neznani voznik sivega Golfa, ki je pripeljal nasproti in zavijal levo na Kidričevo cesto. Voznika sta trčila. Po trčenju sta oba obstala na vozišču in se dogovorila, da se bosta umaknila na parkirišče, da si izmenjata podatke, česar neznani voznik ni storil pač pa se je odpeljal v smeri proti Šaleku. Njegovo vozilo je najverjetneje poškodovano po prednjem leve delu.

Vse, ki imate kakršnekoli podatke, ki bi pomagali pri izsleditvi pobeglega voznika prosimo, da pokličete na interventno številko 113.

Pripravila: Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: