Skip to content

Bakos.si

Ubil ženo, samomora pa ni uspel dokončati

Znova družinska tragedija na Štajerskem, v kateri je 77-letnik ubil letno dni mlajšo ženo

Danes smo že poročali, da policisti PU Maribor obravnavajo tragičen dogodek v katerem je ena oseba bila umorjena. Policisti so namreč malo pred 6. uro bili obveščeni, da je bila na območju PP Slovenska Bistrica (Zlogona Gora, v občini Oplotnica, op.p.), v svoji stanovanjski hiši, najdena mrtva ženska. Kriminalistična preiskava je potrdila prve ugotovitve, da je 76-letna ženska umrla nasilne smrti.

Ogleda kraja dejanja še vedno opravljajo mariborski kriminalisti, pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurnega državnega tožilca iz ODT v Mariboru. V dosedanji kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da je storitve dejanja osumljen njen 77-letni mož. Osumljenec je bil sam udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v UKC Maribor. Po naših podatkih je mož najprej do smrti zabodel ženo, nato pa je skušal storiti samomor tako, da se je z veliko hitrostjo zaletel v drevo.

„Kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, zato več informacij še vedno ne moremo nuditi. V interesu preiskave tudi ne moremo razkriti načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljamo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči. V kolikor bo to že mogoče, bomo javnosti več informacij predstavili v prihodnjih dneh. Moramo pa ovreči nekatere informacije, s katerimi razpolagajo novinarji, da je osumljenec imel izrečen ukrep prepovedi približevanja. Ta informacija ne drži“, je sporočil tiskovni predstavnik PU Maribor, Miran Šadl.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: