Skip to content

Bakos.si

Sedem Pakistancev pod tovorom

Vlomilec v stanovanjski hiši povzročil škodo v višini vsaj 5.000 evrov

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 304 klicev, od tega 90 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali 4 primere nedovoljenega prehoda državne meje.
V opisanem času smo obravnavali tudi:14 kaznivih dejanj, 7 prometnih nesreč I. kategorije, 7 povoženj živali, 4 prijav kršitev javnega reda in miru, 3 na javnih krajih in 1 v zasebnih prostorih, 1 kršitelju smo zasegli osebni avtomobil, ki ga je vozil, 1 nesreča pri delu.
Izpostavljamo:
Tujci skriti med tovorom
Včeraj zvečer so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, v tovornem vozilu bosanskih registrskih označb (v priklopnem vozilu) odkrili tri državljane Pakistana, ki so želeli na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Predani so bili hrvaškim varnostnim organom. Še štiri državljane Pakistana pa so policisti na tem mejnem prehodu, v priklopnem vozilu tovornjaka bosanskih registrskih označb, odkrili zgodaj zjutraj – vse štiri so predali hrvaškim varnostnim organom.
Vlom v stanovanjsko hišo
Policisti obravnavajo vlom v stanovanjsko hišo na območju PP Slovenska Bistrica. Lastnikom je bila po nestrokovni oceni povzročena materialna škoda v višini 5.000 eur.
Pripravila: Anita Kovačič Čelofiga, tiskovna predstavnica PU Maribor.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: