Prečkal je glavno cesto in izsilil prednost

V trčenju dveh avtomobilov v Filovcih sta se poškodovala oba voznika

Sinoči, ob 18.18 uri je prišlo do prometne nesreče na regionalni cesti Moravske Toplice – Dobrovnik, v naselju Filovci, občina Moravske Toplice. Iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so sporočili, da sta trčili osebni vozili, in da sta se dve osebi telesno poškodovali. „Reševalci NMP Murska Sobota so ju prepeljali v bolnišnico Rakičan. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota“, je še pripisali na Upravi RS za zaščito in reševanje.

Po opravljenem ogledu kraja nesreče, zaradi katere je kar nekaj časa bila zaprta omenjena cesta, so policisti ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je pri prečkanju regionalne ceste odvzel prednost pravilno vozečemu vozniku osebnega

avtomobila. Oba voznika sta se v prometni nesreči telesno poškodovala. „Zoper povzročitelja prometne nesreče je bil odrejen strokovni pregled. Po prejetem rezultatu strokovnega pregleda sledi zoper povzročitelja ustrezen ukrep“, je povedala Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota.

Avtomobila sta bila povsem uničena (Foto: PGD Murska Sobota)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: