Skip to content

Policisti zahvaljujejo za pomoč pri iskanju pogrešanega otroka

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 274 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih. 10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 28 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.
Zahvala vsem, ki so včeraj na območju Bočne, občina Gornji Grad, sodelovali pri iskanju pogrešanega otroka: Včeraj nekaj  po 12. uri smo bili obveščeni o pogrešanju otroka na območju Bočne, občina Gornji Grad. Takoj smo organizirali iskalno akcijo in otroka našli, z njim je vse v redu. Vsem sodelujočim v iskalni akciji, gasilcem PGD Bočna, PGD Gornji Grad, vodnikom z iskalnimi psi, domačinom ter drugim, ki ste pripomogli, da je bil otrok čimprej najden, se zahvaljujemo pomoč.  
V nadaljevanju smo na področju prometne varnosti obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z  lažjimi in tri z materialno škodo. V Celju na Dečkovi cesti smo ob 18.40 uri obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil huje telesno poškodovan kolesar. Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je izsilila prednost kolesarju, kateri si je pri padcu poškodoval roko. Zoper voznico sledi kazenska ovadba.    
Enemu vozniku smo zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.
Na področju javnega reda in miru smo obravnavali šest kršitev.
S področja kriminalitete izpostavljamo kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari in vlom v stanovanjsko hišo. V Vojniku je neznani storilec poškodoval zaslon samopostrežne avtopralnice. V Celju na Prešernovi ulici je neznani storilec vlomil skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil gotovino. V kraju Trlično na območju Rogatca smo izsledili državljana Palestine, ki je ilegalno vstopili v Slovenijo. Po izvedenih postopkih ga bomo predali varnostnim organom Hrvaške.
Včeraj ob 15. uri so policisti na avtocesti v Arja vasi, smer Celje – Ljubljana,  obravnavali požar na tovornem vozilu. Do požara je prišlo zaradi pregretja kolesa priklopnega vozila, ogenj se je razširil na tovor. Posredovali so gasilci in požar pogasili. Nastala je materialna škoda nihče ni bil poškodovan tuja krivda je izključena.
Lepo in miren vikend želimo iz Policijske uprave Celje.
Pripravil: Marjan Strašek, vodja oddelka za operativo PU Celje

Simbolična fotografija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

error: