Skip to content

Bakos.si

Policisti so mu zasegli neregistriran moped

Kronologija pomembnejših dogodkov na območju Policijske postaje Ormož

Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 22. 2. 2021, do 7. ure dne  23. 2. 2021 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PONEDELJEK 22. 2. 2021

Ob 11.32 smo bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na glavni cesti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji. Udeleženi sta bili dve vozili. Nastala je manjša materialna škoda. Patrulja je odstopila od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 17.20 je patrulja na lokalni cesti v naselju Hum pri Ormožu ustavila voznika neregistriranega kolesa z motorjem, kateri je vozil vozilo v cestnem prometu brez vozniškega dovoljenja, prav tako pa med vožnjo tudi ni uporabljal zaščitne čelade. Opravljen je bil zaseg vozila, kršitelju pa izdan plačilni nalog po ZPrCP in ZMV. Zoper njega sledi tudi obdolžilni predlog po ZVoz na okrajno sodišče v Ormožu.

Napoved aktivnosti za torek dne 23. 2. 2021:

  • v kolikor bi opazili sumljive osebe, za katere je sumiti, da so  lahko neupravičeno vstopile v R Slovenijo, naprošamo, da o tem obveščajo policijo na telefonski številki 02 741 08 50 ali 113.
  • opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v     cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok     prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel idr.), ter spoštovanje Odlokov vlade RS v povezavi z ukrepi za preprečevanje širjenja virusa »Covid-19«.

Pripravil: Jože Šprah, komandir

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: