Skip to content

Bakos.si

Policisti ob mirnem vikendu obravnavali vlom v hotel

Kronologija pomembnejših dogodkov na območju Policijske postaje Ormož v minulem vikendu

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7:00 ure dne 8. 1. 2021, do 7:00 ure dne 11. 1.2021 obravnavali naslednje pomembnejše dogodke:

PETEK 8. 1. 2021

Ob 5:45 uri smo bili obveščeni o vlomu v zaprte prostore hotela na Vrazovi ulici v Ormožu, na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči skozi vrata vlomil v prostore ter poškodoval nekaj stavbnega pohištva in inventarja, po vseh zbranih obvestilih bomo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 16:15 uri smo našli odvzeto motorno vozilo, osebni avtomobil za katerega smo prejeli prijavo o odvzemu motornega vozila v sredo 6. 1., o ugotovitvah bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

SOBOTA 9. 1. 2021

Nismo beležili pomembnejših dogodkov.

NEDELJA 10. 1. 2021

Ob 8.55 uri smo obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru v Ormožu. V zvezi dogodka bomo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju bomo poslali poročilo.

Ob 20.47 smo bili obveščeni o prometni nesreči v kraju Zasavci. Šlo je za prometno nesrečo brez telesnih poškodb z udeležbo enega osebnega avtomobila, vozniku, oz. kršitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

Napoved aktivnosti za ponedeljek dne 11. 1. 2021:

  • v kolikor bi opazili sumljive osebe, za katere je sumiti, da so lahko neupravičeno vstopile v R Slovenijo, naprošamo, da o tem obveščajo policijo na telefonski številki 02 741 08 50 ali 113.
  • opravljali bomo redne naloge s področja javne varnosti ter kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bomo dajali poudarek na kršitvah, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč (prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel idr.), ter spoštovanje Odlokov vlade RS v povezavi z ukrepi za preprečevanje virusa »Covid-19«.

Primpravil: Jože Šprah, komandir

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: