Pogrešanega so prvi opazili policisti iz helikopterja

Koronavirus poskrbel, da imajo policisti manj dela

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, iskali pogrešano osebo in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila in tatvino lesa iz gozda. Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Ob 10 uri so bili policisti obveščeni, da je v Radencih pogrešan mlajši moški. Policisti so začeli z zbiranjem obvestil in iskalno akcijo. Ob policistih so v iskalni akciji sodelovali tudi psi za iskanje ljudi in policijski helikopter, ghasilci in potapljači PGD Gornja Radgona, ki so pregledali obrežje reke Mure. Moški je bil ob 16 uri najden nepoškodovan, menda .

Zaradi omejitve širjenja koronavirusa, prosimo vse občane, da se večino časa zadržujejo doma in svoje opravke odložijo na kasnejši čas, ter s tem pripomorejo k zajezitvi širjenja virusa.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih policijskih postaj Murska Sobota in Gornji Petrovci.

Foto: PGD Gornja Radgona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: