Pet vlomov, 22.500 evrov škode!

Na meti vlomilcev v Mariboru trafike in parkomati

Minuli konec tedna, od sobote, do ponedeljka, 29.2. do 2.3., ter v noči na torek, se se mariborski vlomilci usmerili predvsem na trafike in parkomate. V omenjenem času so namreč vlomili v tri trafike ter dva parkomata, skupna škoda pa znaša kar 22.500 evrov.

„Neznani storilec je med 29.2.2020 in 2.3.2020 vlomil v trafiko na Veselovi ulici v Mariboru in si iz nje protipravno prilastil cigarete in tobačne izdelke, sladkarije, brezalkoholne in alkoholne pijače ter nekaj avtobusnih kartic. Materialna škoda znaša okoli 15.000 evrov. V istem času je neznani storilec poskušal vlomiti tudi v trafiko na Cesti proletarskih brigad v Mariboru, vendar mu v notranjost trafike ni uspelo priti. Vseeno je povzročil za 2.000 evrov materialne škode. Hkrati je neznani storilec vlomil tudi v trafiko na Goriški ulici v Mariboru in iz nje odtujil bombone in žvečilne gumije. Materialna škoda znaša okoli 500 evrov“, je sporočil Miran Šadl, tiskovni predstavnik PU Maribor.

Dodaj je, da je neznani storilec, v noči na torek, 3.3.2020 vlomil tudi v dva parkomata v garažni hiši na Prešernovi ulici v Mariboru. Iz obeh je odnesel kaseti z denarjem in pobegnil neznano kam. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov, policisti za storilci vseh omenjenih premoženjskih kaznivih dejanj, poizvedujejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: