Pazite se ponarejenih evrov

V sredo kar deset kaznivih dejanj, med njimi dvakrat ponarejen denar; Spet zaseženo tudi eno vozilo

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali ka 14 kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, povoženje divjadi in zasegli vozilo.

S področja kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali tatvino koles, dve tatvini denarnic, dve poškodovanji avtomobilskih pnevmatik, tatvino kosilnice, dve tatvini lesa in odkrili bankovec za 50 EVR in 10 EVR za katera se sumi, da sta ponarejena. Na območju Gornje Radgone obravnavano nasilje v družini in vlom v delavnico, na območju Lendave pa ponarejanje listin. V Murski Soboti obravnavan požar na živi meji iz cipres, v Iljaševcih pa ja gorel pomožni objekt. Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Na območju Lendave je bilo kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zaseženo vozilo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Gornji Petrovci in na pomurski avtocesti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: