Skip to content

Bakos.si

Pakistanec skrit v podvozju tovornjaka

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 282 klicev, od tega 85 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali šest primerov nedovoljenega prehoda državne meje.
V opisanem času smo obravnavali tudi: 14 kaznivih dejanj, 7 prometnih nesreč I. kategorije, 5 prometnih nesreč II. kategorije, v katerih se je 8 oseb lahko telesno poškodovalo, 6 povoženj živali, 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od 5 na javnih krajih in ena v zasebnem prostoru, 2 požara, 2 nesreči pri delu.
Izpostavljamo:
Skrit na podvozju
Včeraj dopoldne so policisti, na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, med pregledom tovornega vozila bosanskih registrskih označb, našli tujca, ki se je skrit na podvozju priklopnega vozila, skušal izogniti mejni kontroli. Državljana Pakistana so predali hrvaškim varnostnim organom. Na območju Središča ob Dravi pa so policisti obravnavali državljana Senegala, ki jepred tem nedovoljeno vstopil v Slovenijo. Zaprosil je za mednarodno zaščito, zato so ga že odpeljali v azilni dom.
Pripravila: Anita Kovačič Čelofiga, tiskovna predstavnica PU Maribor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: