Skip to content

Bakos.si

Motoristu Janiju ni bilo pomoči

Umrl je le nekaj sto metrov pred domom

Po nesreči na pomurski avtocesti, kjer je v sredo po 18. uri življenje izgubil pešec, se je dobri dve uri pozneje na severovzhodu države pripetila še ena huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Ob 20.35 uri se je namreč na lokalni cesti Spodnji Ključarovci–Runeč, v občini Ormož pri padcu poškodoval voznik motornega kolesa. Kljub hitri pomoči reševalcev Nujne medicinske pomoči Ormož je nesrečni motorist, 56-letni Jani Kralj iz bližnjega Žvaba, umrl na kraju dogodka, torej v neposredni bližini svojega doma.

Kot so ugotovili policisti, je „okoli 20.30 ure 56-letni moški vozil motorno kolo po lokalni cesti Spodnji Ključarovci – Runeč. Izven naselja Spodnji Ključarovci je v izteku blagega levega ovinka, kjer poteka vozišče po klancu navzgor, z vozilom zapeljal desno, v jarek ob vozišču. Tam je trčil v travnati nasip, nekaj časa vozil po nasipu, nato pa ga je z motornim kolesom vred vrglo na njivo, kjer se je z vozilom prevrnil in obležal. Kljub hitri zdravniški pomoči je motorist na kraju nesreče umrl“, je sporočil tiskovni predstavnik PU Maribor Miran Šadl.

Do 22. aprila letošnjega leta se je na cestah na območju PU Maribor zgodilo šest prometnih nesreč IV kategorije, v katerih je šest ljudi umrlo. V enakem obdobju lanskega leta so bile take nesreče štiri, v katerih so umrli štirje ljudje.

fotografija je simbolična

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: