Lastnik črpalke odstopil od pregona

Pomurski policisti y relativino mirno nedeljo

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bilo v Bakovcih vlomljeno v gostinski lokal, od koder je neznanec ukradel cigarete, alkoholne pijače in denar. Na bencinskem servisu v Pincah je voznik kombija natočil gorivo in odpeljal, ne da bi poravnal račun. Kasneje je bil zaustavljen in je račun poravnal. Odgovorna oseba je odstopila od pregona. Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

O požaru na osebnem avtomobilu ki se je zgodil na dvorišču stanovanjske hiše v Kuršincih, smo že poročali, sedaj pa so policisti posredovali nekaj podrobnosti. Požar je pogasil lastnik sam pred prihodom gasilcev. Nastalo je za okoli 3.000 evrov škode.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: