ponedeljek, 30 marca, 2020

Svojci pogrešajo dekle iz Kamnice in prosijo, če jim kaj sporočite

Policisti na območju Policijske uprave Maribor obravnavajo sprejeto prijavo o še eni v nizu pogrešanih oseb. Tokrat so v soglasju s svojci poslali prošnjo za objavo fotografije in opisom pogrešanega dekleta v sredstvih javnega obveščanja.

„Dne 21.12.2019 v zgodnjih jutranjih urah, je neznano kam odšla mladoletnica Luna Dobaj, stara 16 let, doma iz Kamnice pri Mariboru. Nazadnje se je zadrževala na naslovu bivanja. Dekle je vitke postave, visoka približno 170 cm, številka čevljev 39-40, svetlejše polti, obraz ovalne oblike, na desni strani nosu ima pirsing (črna ploščica), dolgih ravnih črnih las, nosi dioptrijska očala, oči modre barve, nosi fiksni zobni aparat (spodaj in zgoraj), oblečena v daljšo jakno s kapuco črne barve, neznane znamke in obuta v črno bele športne copate znamke Vans“, poročajo s PU Maribor.

Policisti ob tem vse, ki bi pogrešano dekle opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosijo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Tags: , ,

0 Comments

Leave a Comment

error: