Kam je izginil 83-letni Stanko?

Nazadnje so ga videli pred trinajstimi urami

Policisti Policijske postaje Maribor II trenutno obravnavajo pogrešanje starejše osebe iz Maribora. „Vljudno prosimo, da v vaših medijih objavite sliko pogrešane osebe in poziv javnosti z naslednjo vsebino: „Neznano kam je odšel Božič Stanko, star 83 let iz Maribora. Pogrešani je bil nazadnje viden 20.12. 2019, okoli 9. ure (torej pred dobrimi trinajstimi urami op.p.) na Šentpetrski ulici 30 v Mariboru“, so pravkar sporočili s Policijske uprave Maribor.

Dodali so tudi osebni opis pogrešane osebe, in sicer je možakar močnejše postave, visok 170 do 175 cm, 100 kg, sivih kratkih las s plešo na glavi, svetle polti, rjave oči, okroglega obraza, št. čevljev 42-43, oblečen v modri delavski kombinezon , temno modro jakno, črne delavske čevlje.

„Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.“ so še povedali na PU Maribor, kjer vsem zahvaljujejo za sodelovanje in pomoč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: