Dimniški pozdrav povzročil za tri tisočake škode

Gasilci PGD Spodnja Ščavnica in PGD Gornja Radgona, gasili v Ščavnici

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejana, prometno nesrečo v kateri je bila ena udeleženka telesno poškodovana, pet kršitev javnega reda in miru, požar, samomor in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali tatvino, na območju Gornje Radgone vlom v gospodarsko poslopje, na območju Gornjih Petrovec pa goljufijo pri nakupovanju.

Ob 20.26 uri so se v naselju Spodnja Ščavnica, občina Gornja Radgona, vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Spodnja Ščavnica in PGD Gornja Radgona so požar pogasili in prezračili prostore. “V Spodnji Ščavnici obravnavan požar na ostrešju stanovanjske hiše. Zaradi dimniškega požara se je vnelo in zagorelo ostrešje ob dimniku. Nastalo je za 3000 EVR materialne škode”, so pripisali na PU Murska Sobota.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju policijskih postaj Murska Sobota, Gornja Radgona in Ljutomer.

Foto: PGD Gornja Radgona

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: