Človeška hudobija ne pozna meja…

Grozno! Priljubljeni pevki zastrupili 7-mesečnega psička – aljaškega malamuta

Začetek novega tedna in „krompirjevih počitnic“ je izjemno žalosten na Štajerskem, pravzaprav pri Sveti Trojici v Slovenskih Goricah, kjer so neznanci zastrupili mladega aljaškega malamuta, ki je bil v lasti priljubljene pevke Anite Kralj Pavkovič. Ob tej žalostni izgubi je Anita Kralj Pavkovič na svojem Facebook profilu delila izpoved, kjer je med drugim zapisala: »Človeška hudobija ne pozna meja… Najin šele sedemmesečni rodovniški aljaški malamut je danes (v nedeljo, 27.10.) podlegel hudemu strupu, s katerim ga je nekdo v preteklih 24 ali več urah zastrupil. Storilec zelo dobro pozna našo lokacijo, hišo in vrt, v katerem se je kuža nahajal, in tudi to, da nas v petek ni bilo doma, saj smo z dekleti Vox Angelice prepevale predsedniku države v Ljubljani. Prepričana sem, da je storilec občan naše občine,« je zapisala Anita Kralj Pavkovič, ki z možem Urošem živi pri Sveti Trojici.

Ob tem je priljubljena pevka in lastnica psa poudarila, da je sosledje dogodkov v zelo nenavadnem naključju: »Zato z možem ne izključujeva dejstva, da je lahko šlo tudi za politični motiv. A to delo bo bolje opravila policija in s tem povezani organi…« Svojemu kužku Skyju pa je zapisala: »Nase si prevzel breme sovraštva, ki je bilo več kot očitno namenjeno nama. Storilec je takšna reva, da si ni upal priti na Prisojno ulico 10 in povedati na štiri oči, kaj in predvsem kdo ga moti…Hvala ti, ker si dal svoje mlado življenje za naju.« Ob tem je lastnica zastrupljenega psa napovedala, da bodo storili vse, da bodo storilca našli in ga pripeljali pred roko pravice.

Ogorčen je tudi bivši trojiški župan Darko Fras, ki je trenutno poslovni partner Anitinega moža Uroša Pavkoviča, v zadnjem času pa naj bi imeli nekaj težav z nekaterimi lokalnimi oblastniki. „To ni samo žalostno, to je res katastrofa, da človek lahko pade tako nizko. Na takšen način nekoga ustrahovati in uničiti nedolžno življenje, je poden od podna. Kaj je komu kriv nedolžni pes, ki nikomur ni storil nič slabega“, je razočaran Fras.

Nedaleč od njunega doma, pod velikim dervesom, sta Anita in Uroš že pokopala svojega priljubljenega štirinožca, ob tem je Anita še pripisala: Naj ti bo lepo tam za mavrico, midva pa ti obljubiva, da bova naredila vse, da najdeva tistega, ki ti je to storil. Za vedno boš najin ljubi Sky.-jek…najin medo!!!??

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: