Skip to content

Policisti iščejo tovorni avtomobil Renault Master, bele barve, reg. št. MB BZ-124

Na območju PU Maribor „le“ 37 posredovanj policistov na novega leta dan; V Slovenski Bistrici množičen pretep

Policisti Policijske uprave Maribor, so v času od 7. ure, 1.1.2020, do 7. ure, 2.1.2020, na telefonsko številko policije 113, za klice v sili, sprejeli skupno 159 klicev, od tega 37 takšnih, ki so zahtevali posredovanje najmanj ene policijske patrulje na kraju dogodka. To je sicer bistveno manj posredovanj, kot v običajnih dneh. Ob svojem rednem delu so beležili tudi nekatere posebej izstopajoče dogodke, in sicer 11 novih kaznivih dejanj, med katerimi prevladujejo tatvine, vlomi in poškodovanja tuje stvari.

Na območju Policijske postaje Ptuj je bil v času med 31.12.2019 in 2.1.2020 odtujen tovorni avtomobil Renault Master, bele barve, reg. št. MB BZ-124. „Vse, ki bi omenjeno vozilo opazilo prosimo, da obvestijo najbližjo policijsko postajo, ali pokličejo na številko policije za klice v sili 113“, je povedal vodja izmene OKC PU Maribor Albin Gradišnik, ki je dodal, da so na področju javnega reda in miru obravnavali 9 kršitev, od tega 2 na javnem kraju in 7 v zasebnih prostorih.

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica je 1.1.2019 okrog 7. ure prišlo do kršitve JRM, v kateri je sodelovalo večje število mladoletnih in polnoletnih oseb v dveh skupinah. Do sedaj je v zvezi te kršitve zdravniško pomoč iskala ena oseba. Policisti okoliščine dogodka še preverjajo.

Pohvalno je tudi, da so policisti PU Maribor, na področju prometne varnosti obravnavali samo štiri prometne nesreče, pri katerih ni bil nihče telesno poškodovan…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

error: